• 054-841-7218
  • HAYATRUTHY@GMAIL.COM
  • רח' ירושלים 49-ב בני ברק
תפריט

קרם פטיסייר

IMG_0033

קרם פטיסייר מהמם:

IMG 6421 - קרם פטיסייר
פאי פרות

מאז שהכנתי אותו לראשונה אני לא מפסיקה להכין אותו לכל מטרה

למילוי פחזניות

למילוי עוגת טורט בשכבות

למילוי טחטלתים

למילוי פאיי פרות ועוד


מה שטוב בקרם שהוא טעים מאד! מהיר יחסית והכי חשוב ללא מרגרינה. וגם לא חייבים קצפת.וגם הוא פרווה

אפשר בגרסא חלבית ולהוסיף תמצית וניל. או מקלות וניל.

חומרים:

4 חלמונים

3/4 כוס סוכר

3 כפות קמח

1 ורבע כוסות חלב סויה טעם וניל

מקל וניל או תמצית וניל

מקציפים את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.

שמים בסיר קטן על האש את החלב +הוניל מביאים לרתיחה מנמיכים ל3 דקות ומכבים את האש.

יוצקים את החלב לתערובת הביצים ומערבבים היטב

מעבירים את כל התערובת הזו לסיר על האש – אש נמוכה תוך בחישה רצופה בכף עץ. אסור שהתערובת תרתח.

זהו אפשר לטעום ולאכול ככה.

IMG 5600 - קרם פטיסייר
טחטלתים ממולאים בקרם פטיסייר ופרות
IMG 6219 - קרם פטיסייר
ספל קפה ממולא בקרם פטיסייר
IMG 6705 - קרם פטיסייר
פאי פרות עם קרם פטיסייר
%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94%2B(2) - קרם פטיסייר
פאי משמש ואוכמניות בקרם פטיסייר
%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94%2B(6) - קרם פטיסייר
פאי אוכמניות ודובדבנים

מגדל פחזניות

IMG 6303 - קרם פטיסייר
פאי קיוי

IMG 6422 - קרם פטיסייר

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
השארת תגובה

החנות בהקמה - נא להתאזר בסבלנות סגור

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן