עוגת שוקולד לפסח

IMG 2809 - עוגת שוקולד לפסח


החומרים לעוגה

4 ביצים

אחד ושליש כוסות סוכר

שני שליש כוס שמן

כוס מיץ תפוזים או חלב או חלב סויה

כוס קמח מצה או קמח תפוחי אדמה

שקית אבקת אפיה

כוס אבקת קקאו

כוס שקדים טחונים או אגוזים טחונים

IMG 2814 - עוגת שוקולד לפסח


החומרים לציפוי הגנאש


1 מיכל קצפת

100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה


IMG 2816 - עוגת שוקולד לפסח

מחממים תנור ל180 מעלות

מערבבים בקערה את החומרים היבשים

מקציפים בקערה נפרדת את הביצים השלמות עם הסוכר,

מוסיפים את השמן ואח"כ את הנוזלים ומערבבים

מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים עד לאיחוד התערובות.

יוצקים לתבנית ואופים

IMG 2812 - עוגת שוקולד לפסח


הכנת הציפוי

מביאים את השמנת לרתיחה ומוסיפים לתוכה את קוביות השוקולד

מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

יוצקים את הגנאש בעודו חם על העוגה

שומרים את העוגה במקרר (אפשר להקפיא)

IMG 2810 - עוגת שוקולד לפסח

השארת תגובה