• 054-841-7218
  • HAYATRUTHY@GMAIL.COM
  • רח' ירושלים 49-ב בני ברק
תפריט
עוגת שוקולד לפסח

עוגת שוקולד לפסח

IMG_2820

עוגת שוקולד לפסח

IMG 2809 - עוגת שוקולד לפסח


החומרים לעוגה

4 ביצים

אחד ושליש כוסות סוכר

שני שליש כוס שמן

כוס מיץ תפוזים או חלב או חלב סויה

כוס קמח מצה או קמח תפוחי אדמה

שקית אבקת אפיה

כוס אבקת קקאו

כוס שקדים טחונים או אגוזים טחונים

IMG 2814 - עוגת שוקולד לפסח


החומרים לציפוי הגנאש


1 מיכל קצפת

100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה


IMG 2816 - עוגת שוקולד לפסח

מחממים תנור ל180 מעלות

מערבבים בקערה את החומרים היבשים

מקציפים בקערה נפרדת את הביצים השלמות עם הסוכר,

מוסיפים את השמן ואח"כ את הנוזלים ומערבבים

מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים עד לאיחוד התערובות.

יוצקים לתבנית ואופים

IMG 2812 - עוגת שוקולד לפסח


הכנת הציפוי

מביאים את השמנת לרתיחה ומוסיפים לתוכה את קוביות השוקולד

מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

יוצקים את הגנאש בעודו חם על העוגה

שומרים את העוגה במקרר (אפשר להקפיא)

IMG 2810 - עוגת שוקולד לפסח

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן