• 054-841-7218
  • HAYATRUTHY@GMAIL.COM
  • רח' ירושלים 49-ב בני ברק
תפריט
מרנג בשלוש קומות

מרנג בשלוש קומות

IMG_7592

IMG 7591 - מרנג בשלוש קומות

מקווה שאתם כבר בסוף הניקיונות….

אם כן שמחה בשבילכם

ואם לא-שולחת תנחומי והשתתפותי בעול…מרחוק

וממליצה לכם ליישם את עקרון הניקיון לפסח שמנחה אותי כבר כמה שנים

IMG 7594 - מרנג בשלוש קומות

ובזכותו אני כבר 3 שבועות במטבח מוכשר

השבוע התחלתי במרתון אפיה לפסח…

תכף זה יקרה גם אצלכם….

IMG 7599 - מרנג בשלוש קומות

IMG 7597 - מרנג בשלוש קומותIMG 7605 1 - מרנג בשלוש קומותIMG 7618 - מרנג בשלוש קומות

שמחה לחלוק עמכם קינוחים מרשימים ומוצלחים מאד

בהכשר מהדרין לפסח….

IMG 7612 - מרנג בשלוש קומות

מרנג בשלוש שכבות:

IMG 7616 - מרנג בשלוש קומות

IMG 7605 - מרנג בשלוש קומות

המתכון לקוח מכאן-Peckale / פסח 022 Peckale / פסח 023 למעט שינויים שערכתי והתאמתי.

IMG 7628 - מרנג בשלוש קומות

IMG 7629 - מרנג בשלוש קומות

שכבות מרנג

200 גרם חלבונים
500 גרם סוכר
50 גרם קקאו

אופן הכנה
ממלאים בסיר מעט מים ומביאים לרתיחה. שמים בקערה את החלבונים והסוכר ומניחים מעל הסיר )בן מארי(.
טורפים ידנית עד שכל הסוכר נמס. מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ-10 דקות
לקבלת מרנג יציב ומבריק.
מעבירים שני שלישים מכמות המרנג מקערת המיקסר לשק זילוף מצוייד בצנתר חלק. מזלפים 2 עיגולים בקוטר 20 בצורת
ספירלה. את השליש הנותר מקפלים עם אבקת הקקאו ומעבירים לשק זילוף מצוייד בצנתר חלק. מזלפים עיגול אחד
בקוטר 20 בצורת ספירלה. מכניסים לתנור לייבוש בתנור שחומם מראש ל־100 מעלות המשך כ־2 שעות.(בהתאם לעוצמת תנורכם)

מוס שוקולד מוקצף
250 גרם שמנת מתוקה  אחוז 38
250 גרם שוקולד מריר

50 גרם פודינג וניל

אופן הכנה
מרתיחים 150 גרם שמנת ומוזגים מעל השוקולד ממתינים כמה דקות.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים לקירור לפחות 3 שעות. מעבירים לקערת המיקסר, מוסיפים את יתרת
השמנת ואת הפודינג ומקציפים בהדרגה עד שנוצר קרם יציב לזילוף

קרם פיסטוק
150 גרם שמנת
20 גרם אבקת סוכר

20 גרם אינסטנט פודינג
50 גרם פסטוקים טחונים

30 גרם שמן

IMG 7623 - מרנג בשלוש קומות

אופן הכנה
מכינים מחית פסטוק: טוחנים את הפסטוקים עם השמןץ

מקציפים יחד את כל שאר המרכיבים לקצפת יציבה מוסיפים את מחית הפסטוק תוך כדי הקצפה.

הרכבה
מניחים דיסקית מרנג לבן בתחתית. מזלפים מעל גנאש שוקולד מוקצף. מניחים מעל דיסקית מרנג קקאו. מזלפים מעל
קרם פיסטוק. מניחים דיסקית מרנג לבן נוסף ומפזרים אבקת קקאו

IMG 7622 - מרנג בשלוש קומות

עקבו אחרי בעז"ה אני הולכת לחלוק אתכם עוד מתכונים שניסיתי ויצאו מוצלחים.

(את הלא מוצלחים אני לא מפרסמת)

הכנות נעימות!

 

IMG 7615 - מרנג בשלוש קומות

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
השארת תגובה

החנות בהקמה - נא להתאזר בסבלנות סגור

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן