• 054-841-7218
  • HAYATRUTHY@GMAIL.COM
  • רח' ירושלים 49-ב בני ברק
תפריט
ברואניז נוגט עם קרם שוקולד

ברואניז נוגט עם קרם שוקולד

IMG_7638

IMG 7633 - ברואניז נוגט עם קרם שוקולד

עוד עוגה מסדרת עוגות שהכנתי לפסח השנה

העוגה נטרפה ע"י ילדי (אפשר לומר שהם בררנים מאד באוכל ואת זה אהבו מאד )

העוגה קלה להכנה ומתאימה לכל שבת .

אפשר להמיר את האבקת שקדים לקמח.(אם רוצים אותה חמצית בדוקא)

IMG 7632 - ברואניז נוגט עם קרם שוקולדIMG 7635 - ברואניז נוגט עם קרם שוקולד

מצרכים לבסיס הברואניז
200 גרם מחית או אבקת  נוגט
160 גרם סוכר
4 ביצים
2 כפות  קקאו
80 גרם שוקולד מריר
120 גרם שקדים טחונים
120 גרם שמן

אופן הכנה

במיקסר מצוייד בבלון הקצפה מניחים מחית נוגט ומוסיפים סוכר וביצים.
מקציפים מספר דקות ומוסיפים חמאה מומסת ושוקולד מומס .
מנפים את האבקת שקדים ואבקת קקאו ומקפלים אותם פנימה .
משטחים בתוך הרינג ואופים כ ־ 15 דקות בתנור שחומם מראש ל־ 170 מעלות.
מצננים בטמפרטורת החדר

קרם שוקולד
340 גרם שמנת מתוקה 38%
0 4 גרם סוכר
0 8 גרם חלמונים
260 גרם שוקולד מריר

IMG 7634 - ברואניז נוגט עם קרם שוקולד

אופן הכנה
מניחים בסיר יחד שמנת, סוכר וחלמונים. טורפים היטב ומדליקים את האש
מבשלים תוך כדי ערבוב על אש בינונית עד 82 מעלות.
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה .
מעבירים לכלי נקי, מכסים בניילון נצמד ומניחים בקירור כ־ 3 שעות.

הרכבה
משחררים את הבראוניז מהרינג ומפזרים מעליו מעט אבקת סוכר
מעבירים את קרם השוקולד לשק זילוף מצויד בצנתר חלק ומזלפים מעל הבראוניז שומרים בקירור עד להגשה

IMG 7644 - ברואניז נוגט עם קרם שוקולדIMG 7646 - ברואניז נוגט עם קרם שוקולד

 

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
2 תגובות
  1. דוד

    צילומים מדהימים

    את מאוד השתפרת!

השארת תגובה

החנות בהקמה - נא להתאזר בסבלנות סגור

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן