• 054-841-7218
  • 0552561932
  • HAYATRUTHY@GMAIL.COM
  • חנה סנש 8 בני ברק
תפריט
טורט קונפי פרות

טורט קונפי פרות

IMG_2066

מועדים לשמחה!

איפה אתן מבלות את רוב יומכן בחג הזה?

איפה אפשר להיות אם לא במטבח?

הגולשות שלי מתחלקות לשנים:

אלה שאוהבות לאפות

ואלה שאוהבות לעצב ,לבנות ,לצבוע, לרפד….

לפעמים אני מקבלת מיילים נזעמים : למה עזבת את הdiy ?

ולפעמים דוקא מיילים הפוכים : טוב שעברת להתמחות בקולינריה…

אבל האמת שלא עברתי לשום צד

היתי ונשארתי חובבת אומנות וdiy

וזה מתפרס על כל תחום בחיים: אפיה, בניה, עיצוב, צביעה ועוד

כל דבר שיש בו יצירתיות ויופי -שם אני נמצאת ואוהבת להיות.

אפיה זו גם אומנות מבחינתי

אני לא אפרסם עוגה שהיא אינה יצירה לחיך ולעין. לא אוכל.

חוצמזה שצילום מזון זו אומנות בפני עצמה

ואני מאד אוהבת להנציח יצירות אוכל יפות.

ולכן גם אתן שמחכות לצביעת ספסל או ריפוד כסא

לא עזבתי את התחום ממש לא

זה עדיין מרתק אותי

ובעזרת ה' אמשיך כמה שאוכל לפרסם כאן הדרכות diy מענינות בכל התחומים.

קריאה מהנה!

אשמח לתגובות מחממות – זה באמת כייף שאתה יודע שמישהו נעזר במתכון והכין ויצא לו טוב וטעים.

 

IMG 2067 - טורט קונפי פרות

עוגת טורט

  • 140 גרם שמן
  • 160 גרם סוכר
  • 180 גרם ביצים
  • קמח תפוחי אדמה  100 גרם
  • אבקת אפייה 4 גרם
  • שקדים  טחונים 60 גרם
  • קוקוס 60 גרם

ראשית, מחממים תנור לחום של 150 מעלות צלזיוס.

במיקסר טורפים את השמן עם הסוכר בהדרגה. מוסיפים את הביצים אחת אחת.

מוסיפים את הקמח המעורבב עם האבקת אפייה.

ואז מוסיפים את אבקת השקדים ואבקת הקוקוס. לאחר שכל החומרים מעורבבים מפסיקים את פעולת המיקסר.

יוצקים לתבנית ואופים 50 דקות.

IMG 2069 - טורט קונפי פרות

סירופ לימון

  • 350 גרם מים
  • 200 גרם סוכר
  • מיץ לימון 160 גרם

מרתיחים יחד את שלושת המרכיבים ומרטיבים את העוגות החמות בעזרת הסירופ המצונן.

קונפי פירות אקזוטי

  • מחית מנגו 100 גרם
  • מחית אננס 50 גרם
  • מחית פסיפלורה 50 גרם
  • 30 גרם סוכר
  • 6 גרם פקטין NH (לא חובה)

IMG 2064 - טורט קונפי פרות

קישוט

ריבת משמש

קוקוס

מערבבים מראש את הסוכר והפקטין בקערה קטנה.

מחממים את כל המחיות יחד בסיר אחד . כאשר הטמפרטורה מגיעה ל40 ​​מעלות צלזיוס, מוסיפים את תערובת הסוכר + הפקטין NH ומערבבים במרץ עד לרתיחה. שופכים את הקונפי בהיותו חם מעל הטורט . מקפיאים. לאחר שהקונפי התייצב, שופכים עליו ריבת משמש מעט חמה עם 10% ממשקלה מים, ואז מפזרים מעט קוקוס .

IMG 2066 - טורט קונפי פרות

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
תגובה אחת
  1. רבקי

    מקסים ומיוחד
    העתקתי למחברת המתכונים (לשנה הבאה 🙂 )
    תודה!

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן