הרבה פעמים שאלו אותי איך את נותנת מתכונים והדרכות אומנות -וזה המקצוע שלך…
אז אני רוצה לענות כאן שכל מי שנותן מקבל
מאז שאני משתפת במתכונים הכי מקצועיים שלי לא רק שאיני מפסידה אבל אני מרויחה
גם שמחה לעזור לנשים להגשים חלומות… וזה משמח אותי
וגם אני שמה לב שיותר ויותר אנשים נהנים להזמין את הקינוחים והעוגות שלי
אפילו שיש להן מתכון כתוב.
מה שכן -לפעמים קשה לי לראות את חוסר הפרגון\הכרת הטוב…
נשים נהנות ומשתמשות במתכונים אבל לא תמיד זוכרות לפרגן ולתת משוב
זה ממש חסר לי אישית.
זה קינוח כוס אוראו שאני עושה הרבה לברים,ולהזמנות
אפשר לגוון בטעם \מחית ובציפוי ולייצר כל מיני קינוחי כוסות מעניינים ויצירתיים.
קינוחי כוסות אוראו
מצרכים
100 מל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
650 מ"ל שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
עוגיות אוראו
ציפוי:
100 מל שמנת
150 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה:
נמיס במקרוגל את 100 מ"ל השמנת והשוקולד. נערבב.
נקציף יחד את 650 מ"ל מהשמנת והפודינג למרקם יוגורט.
נקפל את גנאש השוקולד הלבן הנ"ל עם הקצפת
נוסיף פרורי עוגיות אוראו ונערבב.
עם שקית זילוף נזלף לתוך הכוס כמעט עד למעלה.נקפיא לחצי שעה
נצפה:
גנאש שוקולד חום :נמיס במקרו את השמנת והשוקולד לציפוי
נשפוך מעל המוס.
נתקע עוגית אוראו למעלה נפזר פרורי אוראו.
אולי יתחשק לכם לראות גם
-
קינוח פטל פיסטוק
הקיץ הולך להיות צבעוני! בין צבעי פסטל לפלורוסנט, הגוונים של הקיץ השנה הולכים להיות מאד…
-
עוגות מהחלומות
בס"ד אני עובדת כל השבוע ב"ה מגיע יום חמישי ואני צריכה לבשל לשבת אין לי…
-
קינוח שוקולד לבן תותים וגרגרי רימון
חג שמח! נשארו עוד כמה ימים לחג המקסים הזה הבטחתי מתכונים אבל לא הספקתי להכנס…
13 תגובות
הקינוחים נראים מהממים, כמו כל מתכון כאן.. העוגת גבינה שעשיתי עם השוקולד הלבן יצאה טעימה סוף!
תודה סמדר על המשוב
רותי
נראה טעים ומגרה כמו תמיד! 🙂
רק שאלה, למעלה זה היה נראה עם פופקורן ומתחת לתמונה הזו משהו אחר.
לא הרחבת על זה,
אשמח לקבל הסבר.
שבת שלום
רבקה
תודה רבקה
המתכון הוא לבסיס אחכ את מוסיפה קישוטים וממתקים כיד הדימיון
הפופקורן הכנתי לפי ההוראות ואז המתקתי אותם עם סירופ דבש
רותי היקרה!!
אנחנו תמיד מפרגנות לך מכל הלב!
אומנם קצת פספסנו לתת משוב ואולי להכיר טובה
אבל תודה שהסבת את תשומת ליבנו.
צריך באמת לתת משוב חם למי שמגיע בקול רם, או בעצם… בכתב… 🙂
תמשיכי לשלוח לנו דברים טובים, אדירים, מקסימים, טעימים
שמוציאים לנו ריר…
שבת שלום
תודה רבה שמחה לשמוע
רותי יקרה ,
אין עליך בל"ע ידי זהב מוכשרת בכל,
אין על העזרה והנתינה שלך,
וכמו שאמרת כמה שנותנים יותר מקבלים יותר .
ברכה והצלחה,
שבת שלום
תודה על המשוב החם שלך כרגיל ציפורה…
רותי הפרגון שלך ידוע וזה מדהים אותי כל פעם מחדש איך את חולקת ומפרגנת את הידע והנסיון שלך
רק על זה מגיע לך פרגון עוד לפני שניסיתי את המתכון …
בזכותיך לאחרונה ניסיתי לשלב גלטין במתכוני מוס ולא לפחד לנסות וגם עשיתי גלסאז'
אני נהנית שאת מתמידה כמוני) להמנע ממרגרינה ככל האפשר
לכן אני אוהבת לקרא מתכונים שלך
תמשיכי להצליח !!
גאולה
תודה
אני שמחה שניסיתי מתכונים עם גלטין
סימן שהפכת למקצועית
תודה סימה
כן אפשר
היי רותי,
תודה על המתכון ובאמת את ראויה להערכה על השיתוף.
אני רוצה לנסות את המתכון במצרכים שהם פרווה.
האם לדעתך כדאי? יצא טעים?
תשתמשי בחלב וגלידן יצא יותר מעודן וטעים