• 054-841-7218
  • HAYATRUTHY@GMAIL.COM
  • רח' ירושלים 49-ב בני ברק
תפריט
מגנום ביתי

מגנום ביתי

20190614_151455

20190614 151055 - מגנום ביתי20190614 151440 - מגנום ביתי

מי לא אוהב מגנום?שיקום..ויפסיק לקרוא את הפוסט:)

אני בטוחה שכל מי שאין לו בעיות עם השמנת יתר

יאמר שזה הממתק האהוב עליו ביותר

IMG 8723 - מגנום ביתי

אלא שלאחרונה התחלתי להכין אותו בבית

זה התחיל מתבנית סיליקון שקניתי בחנות

רכשתי 2 תבניות של 3 מגנומים כל אחת

ומשם הפכתי לחובבת מושבעת של ארטיקים

פתחתי מעבדת ניסויים במטבח הפרטי שלי

לשמחת הילדים כמובן…

20190614 150622 - מגנום ביתי

אז איך מכינים ?

לאחר שוטטות ברשת וחיפוש אחר מתכון טוב יציב וטעים

הגעתי למתכון הבא

20190614 151455 - מגנום ביתי20190614 151651 - מגנום ביתי

שאותו אני מביאה לכם מוכן על מגש של מלט (!)

המתכון קל להכנה

מכיל מרכיבים בודדים

אפשר להכין באותה קערה אחת ויחידה

יוצא יותר זול ממגנום אמיתי!

מתכון ל15 ארטיקים

20190614 150603 - מגנום ביתי
החומרים לארטיק :

500 מ"ל שמנת מתוקה (אני השתמשתי בפרווה כי לא אוהבים אצלינו שמנת חלבית)

10 גרם ג'לטין

60 גרם חלב

150 גרם חלב מרוכז

150 גרם שוקולד לבן

טעם כרצונכם(חמאת בוטנים ,תמצית בננה, מחית וניל, מחית אגוזים, פרלין, נוגט, ריבת חלב ועוד

תמצית צבע כרצונכם(אני לא הוספתי מטעמי בריאות)

פרורי עוגיות (אוראו או ופלים מרוסקים גס או כל מה שעולה בדימיון שלכם)

ציפוי:

200 גרם שוקולד (מה שרוצים לבן-מריר-חלב)

20 גרם חמאת קקאו(לא לוותר על זה)

קרוקונט (לבחירה או פסטוקים קצוצים או סוכריות לקישוט ועוד ועוד)

אופן ההכנה:

470 מיל שמנת מתוקה להקציף למרקם של יוגורט ולא יותר מזה. (תזכרו!!!)
להמיס את הג'לטין בחלב

לחכות להספגת הג'לטין.

להוסיף למסת השמנת  חלב מרוכז .
לחמם 30 מיל שמנת מתוקה עם  שוקולד לבן . כשזה נמס לערבב. להמיס את הג'לטין 10 שניות במקרוגל ולהוסיף מיד לשוקולד המומס כשעדיין חם.
לערבב עם מסת השמנת והחלב המרוכז  (קודם מערבבים קצת בכלי קטן עם מעט שמנת ואז שופכים את התערובת לקערה)
לחלק את התערובת לכלים ולגוון בתמציות טעם וצבעים שונים .
לצקת לתבנית מגנום.

להקפיא ללילה.

ציפוי:

להמיס בנפרד את חמאת הקקאו ובנפרד בכלי גבוה וצר את השוקולד ולערבב יחד .בשלב זה אפשר להוסיף למסת הציפוי קרוקונט

לחלץ את המגנום מהתבנית ולטבול בציפוי ולהניח על ניר אפיה.

לקשט מיד לפני הייבוש.

להקפיא  שוב

בתאבון!

IMG 8725 - מגנום ביתי

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
8 תגובות
  1. דוד

    תענוג אמיתי לכבוד שבת קודש

  2. rahel

    Ouawwwww!!!! tu nous fais rever
    tu m'as donne envie d'essayer!!
    merci beaucoup pour la recette

  3. יהודית

    רותי,
    נראה מושלם וגם טעים…

    המשך יום נפלא!
    יהודית

  4. מלי

    חמאת קקואו וחלב מרוכז
    איפה קונים?
    דברים שמצויים בחנות סטנדרטית?
    סליחה על הבורות, אבל רק עכשיו נכנסתי אל המטבח
    נראה משגע!!

    • רותי היאט עורכת האתר

      חמאת קקאו וחלב מרוכז קונים בכל חנות למוצרי אפיה בעיר. בבני ברק יש כמה חנויות כאלו

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן