
טרטלת פררושה
אינסרט פרלינה 70 גר’ שוקולד מריר 60 גר’ אבקת נוגט +קצת שמן 60 גר’ אגוזי לוז מוס שוקולד 120 גר’ חלמון 50 גר’ ביצים 90גר’

איך מכינים ספרים אכילים ממש?
בסד כבכל שנה אני שוברת את הראש מה לתת לתלמידות היקרות שלי ביום שניגשות לבגרות מגיע להן משהו נחמד וטעים על כל ההשקעה שהשקיעו ובמיוחד

קינוח כוסות אוראו
הרבה פעמים שאלו אותי איך את נותנת מתכונים והדרכות אומנות -וזה המקצוע שלך… אז אני רוצה לענות כאן שכל מי שנותן מקבל מאז שאני משתפת

קינוח :מוס פסיפלורה ושוקולד
מה שלומכם? האם אתם שורדים? קשה לכם? כן גם לי קשה ואני אפילו לא יכולה להיכנס למטבח להתנחם לאפות כי אני בשלבי סיום המטבח לפסח

טרטלת לימון עם מרנג צרוב
המתכון שלפנינו ממש קל ומפאר כל בר עשיתי אותו לאחרונה לבר של ארוע והיה מאד מוצלח מרשים וטעים! יש לי כמה טרטלתי לימון באתר בגרסאות

קינוחי כוסות: תות שוקולד לבן
בסד לאחרונה יצא לי להכין כמה ברים לארועים . מאד נהניתי לרקוח טעמים , צבעים ומרקמים חדשים. אני תמיד אוהבת להתנסות בעוד דברים מענינים. מפרגנת

קרמבו יצירתי
גשם בא תביא לי קרמבו הבטחה צריך לקיים הבטחתי לתת את המתכון כבר מזמן שהכנתי ועכשיו התפניתי לזה שיהיה לכם לכבוד החג… לדעתי לעומת הסופגניות

מוס שוקולד דולצ'ה, קפה, קוקוס פטל
עוד מעט החופש הגדול נגמר… חוזרים ללימודים… והשגרה מתחילה…. תגידו זה טוב ? או לא ? ודאי שהילדים רוצים עוד חופשה… ובטוח שאמהות שלא עובדות

עוד טרטלת לימון
שבוע טוב! מזמן (חודשיים) אפיתי את הטארט הזו אבל לא העליתי על הכתב. הטארטלט עשוי בצק פריך טעים מעליו קרם אגוזים מטריף . מעל

טרטלת אגסים ושקדים
למה אני מחפשת תמיד את המתכונים המסובכים? הרבה שואלים אותי ואני – את עצמי. התשובה היא :כשאוהבים זה לא מסובך אפיה בשבילי כמו כל אומנות