אמנם זה מתכון של בצק פריך
עם מרגרינה
אבל לאחר כמה ניסיונות זה ממש מתכון מנצח ואהוב עלי לאוזני המן חתיכיים
שלא מתעוותים באפיה
לא נפתחים
הצבע לא דוהה
ונכון אני חסידה של שמן ולא מרגרינה
אבל פה התלהבתי מהתוצאה אז קבלו את המתכון
מותר לחרוג פעם אחת
פורים-ונהפוכו….
מה גם שהלקוחות שלי אוהבים מאד
אז מי אני שאמנע מהם?
אחרי פורים מבטיחה בעזרת ה לנסות להמיר לשמן
קבלו את המתכון
בצק פריך -על בסיס מתכון של שולי אביטן
420 גר קמח
120 גר אבקת סוכר
80 גרם שקדים טחונים
200 גרם חמאה או מרגרינה
כפית מחית וניל
במקסר עם וו לישה עד שנוצרים פרורים
ואז מוסיפה
60 גרם ביצה
מערבלת במקסר עד לאיחוד.
מקרר חצי שעה במקרר
מרדדת
קורצת עיגולים
ממלאה מילוי טעים (כאן מילאתי מחית ביגלה וריבת חלב )
מהדקת פינות
אופה בתנור שחומם מראש ל 160
בהצלחה.
אולי יתחשק לכם לראות גם
- כתבות בעיתונים
משפחה הכל ברוך ה לבית כתבה מאוחדת ברוך ה פנינים הכל ברוך ה
-
עוגת גבינה קרה | מתכון בסיס
זו אותה העוגה... הרבה מהלקוחות שלי לאחרונה מזמינים שוב ושוב את העוגה הזו הם אומרים…
2 תגובות
סליחה על הבורות, אבל איך הצבע נהיה אדום ולא דוהה? תודה!
כי אופים בחום ממש נמוך ומעט זמן