שמי רותי היאט, רעיה אם ומורה למתמטיקה בת 40. אני חובבת מושבעת של תחום היצירה. מאז שאני זוכרת את עצמי, יעידו על כך ימים ארוכים בתור ילדה, בהם צבעתי סרגתי יצרתי ואפיתי. הכל בידיים.
לאחר מאות עוגות שאפיתי לחברות,מארזי פרלינים למורות וגננות,
עשרות מטפחות וילונות ומצעים שתפרתי,
אינספור כסאות שחידשתי ,ומלאתי בהם את כל הבית.
החלטתי להפוך את התחביב למקצוע . לצד היצירה בידיים החלטתי לפתח גם את הידע שלי בצילום, בעיקר כי רציתי לצלם בצורה יפה את הקינוחים והכסאות שלי.
אפייה ויצירה הם עבורי סוג של חלום .אני אוהבת להיכנס למטבח, לאפות עוגה חדשה, ולהרגיש בעננים. או לחילופין להכנס לסטודיו לשלוף בד לתפור, להוציא מברשת ולצבוע כסא ישן.
הקמתי את "מקום קטן לחלומות " ב-2014 מתוך רצון ליצור מקום נעים בו אשתף את המתכונים ואת ההדרכות שלי, היום הבלוג הפך לאתר מרכזי בו כל אחד יכול למצוא הדרכה כתובה בלשון פשוטה ונגישה ,להגשמת חלומותיו.
האתר עוסק בכל תחומי היצירה האפשריים: אפיה, נגרות ,תפירה ועוד .
אני משקיעה באתר הרבה מזמני, ומשתדלת להפוך אותו לנגיש לחובבי יצירה ואומנות בכל רמות הקושי והסגנון.
כל הדרכה מלווה שלב אחר שלב בתמונות מפורטות שצולמו על ידי . כל שימוש בתמונות דורש אישור .
אני מזמינה אתכם לדפדף באתר ולבחור את החלום הבא שלכם.
יצירה מהנה!
שירותי תוכן לחברות ועסקים
"מקום קטן לחלומות" מאפשר חשיפה למאות אלפי מבקרים בכל חודש. להלן הצעות לשיתופי פעולה ושירותי תוכן לחברות ולקוחות פרטיים:
- סדנאות יצירה נגרות ואפייה בהתאמה אישית לפי הזמנה. החל משיעורים פרטיים ועד לסדנאות קבוצתיות. (מורות גננות ,ילדות,נערות,אמהות ועוד)
- שרותים פרטיים ללקוחות : חידוש ריהוט ישן,בנית רהיטים קטנים לילדים, תפירת אקססוריז,תחפושות ,
- אפיה אישית ללקוחות: עוגות וקינוחים ברמה גבוהה לשמחות או לארועים יוקרתיים.
- הדרכות לעיתונים בכל תחומי היצירה .
ליצירת קשר שלחו לי מייל hayatruthy@gmail.com
שיתופי פעולה
אני תמיד שמחה להצעות פעולה עם בלוגים ואתרים אחרים, כולל אירוח וכתיבה של פוסטים אורחים, טורים או כתבות מגזין.
ליצירת קשר שלחו לי מייל hayatruthy@gmail.com
מן התקשורת ושיתופי הפעולה.
פרסום באתר
אני מציעה שטחי פרסום מסוגים שונים ברחבי האתר; עמוד ראשי, עמודי פוסטים, עמודים סטטיים וכיו"ב.
רוצים לפרסם באתר? אנא שלחו לי מייל: hayatruthy@gmail.com
תגובות, בקשות והצעות לשיפור
אני משתדלת לענות לכל תגובה בבלוג או לשאלות הנשלחות אלי למייל . למרות זאת קחו בחשבון שזמן התגובה שלי עלול להתארך. שאלות הנוגעות למתכונים ספציפיים עדיף שישאלו בתור תגובה לפוסט. אלו יזכו למענה מהיר יותר וכך גם שאר הקוראים יוכלו להפיק מהן תועלת.