זו אותה העוגה…
הרבה מהלקוחות שלי לאחרונה מזמינים שוב ושוב את העוגה הזו
הם אומרים לי: אני רוצה בדיוק את אותה עוגה
כי היא עוגה באמת מוצלחת וטעימה ממש.
אבל מה לעשות שאני אוהבת גיוונים?
אז כל פעם אני מגוונת את התחתית או את פרורי העוגיות במוס או את הציפוי
וכך מקבלת
ניראות שונה לחלוטין…
בקשתם הרבה את המתכון
ואני נותנת לכם אותו היום בשמחה :
אז
בלי הרבה הקדמות…..
בואו נתחיל:
שימו לב!
מבחינת הגלטין לא חייבים להכניס אותו,רק בשביל אלו מכן שאופות ללקוחות או לברים
כדי שהעוגות יעמדו בחוץ על הבר ולא יימסו שמים את הג'לטין
שאגב מאד פשוט להתעסק איתו.
למרות הכל אני יודעת שלא תשימו
אז הפעם מוותרת לכם כי לבית הוא לא נחוץ
העוגה מאוחסנת במקפיא בכל מקרה
ומוציאים למקרר חצי שעה עד שעה לפני הארוחה.
בסיס
2 שרוולים של לוטוס טחון (אפשר להמיר לאוראו או כל סוג פתיבר אחר)
50 גרם מרגרינה
להמיס מרגרינה במקרוגל , לטחון את העוגיות .לערבב ולשטוח בתבנית.
להקפיא.
מילוי
500 מל שמנת
2 כוסות חלב
שני שליש כוס סוכר
רבע כוס פודינג וניל.
500 גרם גבינה 5 אחןז
250 גרם גבינת שמנת
להקציף את השמנת עם הסוכר החלב והפודינג
כשהקצף יציב להוסיף גבינה 5% וגבינת שמנת לערבב בעדינות.
אופציונאלי :
גלטין 10 גרם
50 גרם מים לייצוב.
100 גרם שוקולד לבן
להשרות גלטין במים עד להתמצקות הגלטין והפיכתו לספוג.
להמיס את השוקולד. להמיס את הג'לטין שהתמצק ולהוסיפו לשוקולד המומס החם.
לערבב את בלילת השוקולד עם בלילת הגבינה.
לשפוך את הבלילה על התחתית הקפואה ולהקפיא ללילה
לחמם לוטוס\גנאש שוקולד ולשפוך על המוס הקפוא.
אולי יתחשק לכם לראות גם
-
עוגת גבינה גבוהה וטעימה
חשבתי שאספיק לתת לכן יותר לחג המתקרב אבל השנה לא הספקתי לכתוב לפני.... כל השבוע…
-
עוגת גבינה ללא אפיה
עוגת גבינה ללא אפיה אין על עוגות גבינה! אין שבת בלי עוגות גבינה בשבועות חגגתי…
-
עוגת גבינה בניחוח פרות הדר
מי לא אוהב עוגות גבינה שיקום? עוגות גבינה שימושיות ליוםיום לחופש שאנחנו בעיצומו ...…
6 תגובות
רותי אלופה שכמותך….!!!
כל עוגה …מה שנקרא יהלום..!
אני לוגמת פה מתכונים אחד אחרי השני!!
מעניין אותי לנסות את העוגה המגרה הזאת ברמות..
אני אנסה אותה ואשתף בל"נ:)
תודה רבה מחכה לשיתופיפ
נראה מדהיםםםםםם! זה רק נראה לי שהמתכון קל? או שבאמת ה ככה?
קל מאד
ווואוווווווו אני פשוט בולעת את הרוק כאן עוגה אחרי עוגה
גירית אותי!!!!!!!!!!!!!!!!
בתוך איזה תבנית את מכינה את זה?
ועוד דבר מה שמקיף את העוגה זה שקף????
מכינה ברינג עטוף בשקף בהצלחה