קרם פטיסייר מהמם:
פאי פרות |
מאז שהכנתי אותו לראשונה אני לא מפסיקה להכין אותו לכל מטרה
למילוי פחזניות
למילוי עוגת טורט בשכבות
למילוי טחטלתים
למילוי פאיי פרות ועוד
מה שטוב בקרם שהוא טעים מאד! מהיר יחסית והכי חשוב ללא מרגרינה. וגם לא חייבים קצפת.וגם הוא פרווה
אפשר בגרסא חלבית ולהוסיף תמצית וניל. או מקלות וניל.
חומרים:
4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח
1 ורבע כוסות חלב סויה טעם וניל
מקל וניל או תמצית וניל
מקציפים את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
שמים בסיר קטן על האש את החלב +הוניל מביאים לרתיחה מנמיכים ל3 דקות ומכבים את האש.
יוצקים את החלב לתערובת הביצים ומערבבים היטב
מעבירים את כל התערובת הזו לסיר על האש – אש נמוכה תוך בחישה רצופה בכף עץ. אסור שהתערובת תרתח.
זהו אפשר לטעום ולאכול ככה.
טחטלתים ממולאים בקרם פטיסייר ופרות |
ספל קפה ממולא בקרם פטיסייר |
פאי פרות עם קרם פטיסייר |
פאי משמש ואוכמניות בקרם פטיסייר |
פאי אוכמניות ודובדבנים |
מגדל פחזניות
פאי קיוי |
אולי יתחשק לכם לראות גם
-
עוגות מהחלומות
בס"ד אני עובדת כל השבוע ב"ה מגיע יום חמישי ואני צריכה לבשל לשבת אין לי…
-
עוגת רכבת
עוגת רכבת ליומולדת גיל שנה לאוריה המתוק לא מצאתי רעיון יותר מקורי אז הנה קבלו…
-
עוגת נסיכה
סוף סוף הגיעה בת אחרי סדרת הבנים... ב"ה וליומולדת שלה אפיתי עוגת נסיכה , איך…
2 תגובות
רותי האלופה!
זה יצא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה
תודה מירי