• 054-841-7218
  • 0552561932
  • HAYATRUTHY@GMAIL.COM
  • חנה סנש 8 בני ברק
קרמבו יצירתי

קרמבו יצירתי

20191115_123100

גשם בא תביא לי קרמבו

20191115 123100 - קרמבו יצירתי

הבטחה צריך לקיים

הבטחתי לתת את המתכון כבר מזמן שהכנתי ועכשיו התפניתי לזה

שיהיה לכם לכבוד החג…

לדעתי לעומת הסופגניות הרבה פחות קלוריות -זה לא קצפת זה חלבונים

מבחינה בריאותית החלבונים מבושלים הרבה זמן על באן מארי כך שתהיו רגועים.

ומבחינת טעם-אם הילדים המפונקים שלי אהבו אז לכו על זה….

חנוכה שמח!

ולמה יצירתי?

כי אתם תבחרו את הטעם והצבע ותרכיבו בעצמכם…ותמיד יהיה טעים ופוטוגני

קרמבו יצירתי 

20191115 123824 - קרמבו יצירתי

רכיבים לבסיס:
עוגיות אוריאו או עוגיות בצק פריך
לקרם: לבחירה
קרם לימון
קרם אוריאו
קרם שוקולד

ועוד כיד הדימיון

למרנג:
3 חלבונים
1 כוס סוכר

ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר\לבן\חום לבחירה
5 גרם חמאת קקאו (לא הכרחי)
ריבת חלב
לוטוס
קרם אוראו
קרם נוגט

ועוד כיד הדימיון….

קישוטים:
פירורי עוגיות לוטוס
פירורי עוגיות אוראו
קקאו
סוכריות
קוקוס
גרידת לימון

ועוד לבחירתכם….

20191112 183329 1 - קרמבו יצירתי

אופן ההכנה:

מכינים מרנג שוויצרי-
3 חלבונים+כוס סוכר,
שמים על בן מארי (סיר מעל סיר) עד שזה ניהיה קצף כמו  סבון לבן וכל הסוכר נמס

מכבים את האש.

מעבירים למקסר .מקציפים במקסר 8 דק על מהירות גבוהה ונזהרים לא לשבור את המרנג
מזלפים קרמבויים בצנטר גדול חלק,
מקפיאים  אותם חצי שעה

בינתים מכינים את הציפוי :

ממיסים את השוקולד הרצוי עם 10% מתוכו חמאת קקאו. (קונים בחנויות מתמחות)

אם לא השגתם חמאת קקאו אפשר פשוט שמן עשירית מכמות השוקולד.

מוציאים את הקרמבויים מהמקפיא ואז טובלים אותם הפוכים בתוך הציפוי.

מקשטים מיד כיד הדימיון הטובה עליכם…..

בתאבון❤❤

20191115 124924 - קרמבו יצירתי

שתפו:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן