עוגת גבינה קרה | מתכון בסיס
זו אותה העוגה… הרבה מהלקוחות שלי לאחרונה מזמינים שוב ושוב את העוגה הזו הם אומרים לי: אני רוצה בדיוק את אותה עוגה כי היא עוגה
עוגת מוס אלפחורס פרווה
מוס אלפחורס לוטוס וקוקוס פרווה תבנית רינג : קוטר 18 נילון נצמד שקף . לבסיס העוגיה ולבצק העוגיות: 3/4 כוס שמן 1/4 כוס מים 2
קינוחי כוסות: תות שוקולד לבן
בסד לאחרונה יצא לי להכין כמה ברים לארועים . מאד נהניתי לרקוח טעמים , צבעים ומרקמים חדשים. אני תמיד אוהבת להתנסות בעוד דברים מענינים. מפרגנת
מוס שוקולד דולצ'ה, קפה, קוקוס פטל
עוד מעט החופש הגדול נגמר… חוזרים ללימודים… והשגרה מתחילה…. תגידו זה טוב ? או לא ? ודאי שהילדים רוצים עוד חופשה… ובטוח שאמהות שלא עובדות
טרטלת אגסים ושקדים
למה אני מחפשת תמיד את המתכונים המסובכים? הרבה שואלים אותי ואני – את עצמי. התשובה היא :כשאוהבים זה לא מסובך אפיה בשבילי כמו כל אומנות
עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב
כל פעם אני שוברת את הראש במה לפתוח …. אני רוצה לדבר על החופש… אבל יבואו כל אלו שאינם מורים ומורות ויבכו על מר גורלם…